Despre Mine

Laura Banesanu Optium Nutri Fit

Laura Banesanu

Antrenor Fitness & Tehnician Nutritionist

Toata viata mea de cand m-am nascut pana pe la 20 de ani am fost o persoana norocoasa cu o greutate normala as putea spune perfecta indiferent de abuzurile alimentare pe care le faceam si al stilului de viata dezordonat, faceam sport din cand in cand dar nu eram neaparat pasionata de asta.
Totul a inceput odata cu pasiunea mea pentru sport, am inceput sa practic Kangoo Jumps era la moda atunci si mi-a placut atat de mult acea disciplina incat mi-am dorit sa devin Instructor Kangoo Jumps insa pentru asta a trebuit sa trec mai intai printr-un curs de formare Intructor Aerobic-Fitnes, realizand ca de fapt ma pasioneaza tot ceea ce tine de miscare in general, Sporturi de grup sau Individuale.


            

Ce obtii daca alegi sa lucrezi cu mine

01.
Plan de Nutritie & Antrenament
02.
Pierderea in greutate
03.
Tonifierea musculaturii
04.
Imbunatatirea focusului
05.
Cresterea Energiei
06.
Cresterea increderii de sine

Transformarea
Mea

Din cauza faptului ca aceasta schimbare s-a produs brusc in viata mea si am avut un oarecare exces de zel organismul meu nu a reactionat foarte bine …faceam intre 3 si 8 ore de antrenament aproape zilnic , de obicei cardio, insa acest efort nu era sustinut de o alimentatie adecvata, la scurt timp(1-2 ani) menstruatia mea disparuse iar eu nu ma mai simteam tocmai bine, incepusem sa am tot felul de stari ciudate: tremur, insomnii, agitatie, lipsa apetitului combinat cu pofta de dulce, dificultati de concentrare, slabisem destul de mult. (Aceste simptome sunt provocate de supraantrenament iar lipsa menstruatiei survine din cauza scaderii excesive a grasimii din organism). Cand toate acestea au devenit deranjante si incepusera sa imi afecteze viata am decis sa merg la medic, am inceput cu un medic ginecolog deoarece menstruatia mea nu mai exista de un an deja … acel medic mi- a prescris un tratament hormonal in urma unor analize insa acel tratament se pare ca nu mi- a fost favorabil pentru ca in decurs de o luna si jumatate eu am castigat 30 de kg si ma simteam tot mai rau plus ca acele kg au venit cu o mare tulburare emotionala… in cateva cuvinte am intrat in depresie… nu imi doream sa mai ies din casa, faceam atacuri de panica in mall, ma ascundeam de oameni pentru ca imi era rusine de felul in care aratam plus ca nu mi se parea corect! In ficare zi ce trecea parca ma umfla cineva cu pompa la propriu si nu intelegeam cum, de ce… in urma tratamentului menstruatia imi venise insa aveam o foame puternica, nu o puteam stapani… de acolo m-am capatat cu un stil compulsiv de a manca.
Cand am vazut schimbarile produse pe trupul meu am schimbat medicul… am stopat tratamentul menstruatia disparuse iar… starile de rau se accentuau, moralul meu era la pamant incepusem sa tin toate dietele posibile existente pe internet, am mers la diversi nutritionisti , endocrinologi nimic nu ma ajuta …

Laura Banesanu Optium Nutri Fit
Laura Banesanu Optium Nutri Fit

Dupa cativa ani de chin am ajuns la Bucuresti la un Profesor Doctor renumit care in urma analizelor mi- a spus ca am un dezechilibru major in organism si mi-a prescris un cocktail de pastile hormonale care imi vizau fiecare glanda in parte l- am urmat un an… pe parcursul tratamentului menstruatia mea era regulata … starile de rau tot mai severe, corpul meu era desfigurat… cand am stopat tratamentul menstruatia diparuse iar… asa de revoltata eram incat m-am apucat sa citesc despre asta foarte mult, sa inteleg de ce am ajuns asa, am început sa studiez nutritie sa aprofundez acest domeniu din toate laturile, emotional, hormonal, fiziologic, etc.
Imi doream foarte mult un copil, m-am apropiat si de Dumnezeu… nu neaparat ca rupeam usa bisericii insa am inceput sa ma rog, sa cred ca, indiferent de ceea ce imi spun medicii, eu voi avea un copil si viata mea va fi din nou una frumoas , trupul meu unul sculptat iar eu vesela si sanatoasa din nou. Pe la 25 de ani reuisem sa imi revin hormonal, am ramas insarcinata si am dat nastere unei fetite, ceva foarte ciudat s-a produl in perioada sarcinii si anume: slabisem 10 kg! Practic dupa ce am nascut eram mai slaba cu 10 kg decat atunci cand am ramas insarcinata, din pacate le-am acumulat inapoi in perioada in care am alaptat (2 ani)… Am observat ca, acel mancat compulsiv revenea periodic in momentele de stres.
Aveam momente cand reuseam sa slabesc cateva kg insa ma sabotam singura si le puneam inapoi foarte repede mancand compulsiv.
Sportul insa a fost mereu prezent in vita mea, dupa ce am nascut am început sa ma antrenez cu greutati, sa îmi periodizez antrenamentele, așa cum am învățat la cursul de antrenor personal pe care l- am urmat in acea perioada. O schimbare majora s-a produs in jurul varstei de 29-30 de ani, in decurs de 3 luni am obținut corpul fit mult visat, in urma antrenamentelor și alimentatiei adecvate pe care le- am urmat.
La momentul acesta ajut sute de femei cu diverse probleme hormonale și emoționale care lupta cu kg in plus așa cu am făcut- o și eu cândva, rezultatele noastre sunt formidabile și satisfacția pe care mi/ o oferă fiecare rezultat in parte și poveștile din spatele lor, ma motivează sa evoluez pe zi ce trece și sa îmi focusez extrem de mult atenția pe pasiunea mea de a reda încrederea și puterea înapoi persoanelor pierdute in aceasta lupta.

Laura Banesanu Optium Nutri Fit

Prezent

In prezent am reusit sa obtin foarte multa experienta in decursul anilor, am ajuns sa ajut foarte mult persoane sa-si atinga obiectivele prin planurile mele de antrenament si nutritie si prin sfaturile pe care le ofer.

Nu ezita sa achizitionezi unul dintre planurile mele sau sa ma contactezi prin una din metodele puse la dispozitie pe site. Cu vointa oricine poate ajunge in cea mai buna forma a sa.

Intrebari Frecvente

While there isn’t a set age limit, our Fitness must comply with state laws on age requirements and age restrictions.
follow